Konečné uzavření kamenné prodejny je 26. 1. 2024

Jarní balíček plný krásy a energie Ze Země.

Balíček krásy je opět zde a přináší energii obchodu ZE ZEMĚ.

 

Vyzrálou, sebejistou, upřímnou a laskavou.

 

Prvním krokem vyjádření cesty, je nové logo. Je v něm vše, co cítím a co chci všem předat. Věřím, že vás, mé milované ženy, osloví a naladí na stejnou vlnu, na které pluji i já.

 

“Když sedím na jaře pod stromem na louce, neubráním se myšlence, co je vlastně drsnější. V hlavě mám ještě vzpomínky na zimu a její  náročnost. Ještě pořád se dá vnímat v hlubokých roklích ve zbytcích sněhu. Ještě pořád zavane chlad z údolí a dává vzpomenout na těžkosti zimy. Kolem sebe vidím, vnímám jaro a uvědomuji si, jak i ono pod vší tou krásou neustále zkouší všechny účastníky z připravenosti. Jak nabízí a neodpouští. Je to přirozený přechod z jednoho do druhého, kdy jedno bez druhého nemůže existovat. Celou svou bytostí  cítím, jak není ani lepší, ani horší období. Jsou jen ta potřebná. Jaro je čas možností a uvědomění si ceny života. Neznám jiné roční období, kdy bych mohl celou svou bytostí vnímat opravdovou sílu. Pokaždé vnímám, jak jsem malý, a jak jsem jen a jen součástí. Mohu se jen obdivovat té nádheře, a užívat si možnost být při tom.”

(citace z: Zápisník Aki-ni, Krajina v pocitech - Jaro) 

 

Je jaro, a to znamená, že je čas limitovaného Balíčku krásy, který pro vás pravidelně připravuji. Zamýšlím se, vybírám a s nadšením kompletuji.

 

Pořizovací cena produktů Ze Země je 3486 Kč. Nyní si však můžete Balíček krásy objednat se slevou 30 % , tedy za 2440 Kč.

 

S jarním vánkem vám ho pošleme až domů (nebo kam si budete přát) zcela zdarma. Koupit si jej můžete zde.

  

Obsahem jarního energetického balíčku krásy je:

Jarní vajíčko Savon de Lisoleil - limitovaná kolekce mýdel.

Vybrala jsem pro vás provedení čistého solného kamene. Solná mýdla díky vysokému obsahu mořské soli vynikají mezi ostatními mýdly svými jedinečnými vlastnostmi. Jsou extrémně tvrdá jako opravdové kameny, dlouho vydrží, neboť nejsou náchylné na rozmáčení. Jsou pevná, pružná, s bohatou krémovou pěnou a jemným exfoliačním účinkem. Krásně čistí a umožňují pokožce dýchat. Napomáhají k rychlejšímu hojení ranek, působí detoxikačně, a v tom jsou vhodnou alternativou solným koupelím. Jsou vhodná jak pro citlivou, problematickou nebo aknózní pokožku obličeje, tak pro hrubší a tvrdší pokožku chodidel. Jsou barvena pouze přírodně a jsou perfektní volbou pro alergiky, jelikož neobsahuje vonné složky éterických olejů, a také pro ty, kteří preferují jednoduchá, čistá mýdla bez vůní.

 

Raw Elements Tinted Face Moisturizer SPF 30 - tónovací pleťový opalovací krém. 

Užijte si stejně vysokou ochranu a přírodní ingredience, jaké očekáváte od všech opalovacích krémů Raw Elements. Navíc získáte extra zvlhčující vlastnosti a mírný středně tónovaný odstín. Jedná se o dokonalý produkt, který můžete použít jako denní krém na obličej, ať už vyrazíte k vodě, do práce nebo budete sportovat. Opalovací krém Raw Elements je nabitý biologicky aktivními antioxidanty, vitamíny, minerály a výtažky ze zeleného, černého čaje a kávy. Péči a vyživenou pokožku zajistí mangové, kakaové máslo a konopný olej. Raw Elements je vyroben z certifikovaných přírodních složek a poskytuje skutečnou širokospektrální ochranu proti UVA-UVB. Je odolný vůči vodě po dobu 80 minut.

 

Raw Elements Lip Rescue SPF 30 - balzám na rty.

Tato voděodolná tyčinka na rty, vyrobená z certifikovaných přírodních složek, poskytuje skutečnou širokospektrální ochranu proti UVA-UVB. Ať už se vydáte na pláž nebo na svah, hoďte si ji do tašky nebo kapsy po celý rok. Tyčinka je nabitá biologicky aktivními antioxidanty, vitamíny, minerály a extrakty. 

 

 

Grums Hydra Calm Face Serum - energizující hydratační sérum.

Sérum podporuje zdraví pokožky, které dodá obrovskou dávku energie. Ochrannými a výjimečně silnými antioxidačními vlastnostmi z extraktu BIO mleté kávy pleť zklidňuje, zatímco zvlhčující složky jako kyselina hyaluronová a glycerin, zvyšují hydrataci, pružnost a vypnutost pokožky. Rostlinné hydratační trio dále pomáhá snižovat ztrátu vlhkosti, posiluje kožní bariéru a podporuje tvorbu přírodní kyseliny hyaluronové. Kávový extrakt zpomaluje stárnutí pokožky, stimuluje mikrocirkulaci a současně zlepšuje vzhled a zdraví pokožky. Použijte i jako oční sérum, díky němu snížíte otoky a tmavé kruhy pod očima. Podporuje zdravou pokožku snižováním oxidačního stresu.

 

Jane Scrivner OO cream - ochranný hydratační krém.

'OO' Cream uzamkne živiny vaší každodenní rutiny a zároveň vytvoří jemný film na ochranu před trans epidermální ztrátou vody. Díky jedinečné kombinaci organických a přírodních fyto složek, která plně chrání a udržuje zdravou pokožku.

 

Jane Scrivner Face Lift Blade - masážní kámen guasha.

Podporuje, stimuluje a tonizuje pokožku stejným způsobem jako starověká čínská Qua nebo Gua Sha. Při pravidelném používání po aplikaci jakékoliv péče o pleť, uvidíte rozdíl v pevnosti, struktuře a prozáření. Je vyroben z karneolu, což je kámen s vysokou energií, dodává stabilitu a má schopnost čistit jiné kameny. Dokáže dobít organismus energií, posiluje, dodává elán, když rozjíždíte nové projekty. Usnadňuje rozhodování a přináší hojnost. Je to kámen, který vás udrží v realitě. Brání vzniku negativních emocí a je mocným ochráncem před závistí, vztekem i zlobou. Svého majitele naplňuje odvahou a důvěrou v sebe sama, odstraňuje pochybnosti a připomíná nám naši výjimečnost. Zvyšuje plodnost a blahodárně působí na ženské pohlavní orgány. Působí blahodárně na oběhový systém, ledviny a fyzickou energii. Dokáže zmírňovat PMS a příznaky menopauzy. Pokud trpíte bolestí, která nechce polevit, může vám pomoci karneol. Je vhodný pro všechny, kdo chtějí probudit životní sílu a posílit sebedůvěru. Nejvíce působí pokud je přiložený na těle.

 

Nezapomněla jsem ani na malé překvapení. 

Pošlu vám tři vzorky pleťových olejů Jane Scrivner. A aby pro vás v balíčku bylo přece jen nějaké překvapení, neprozradím, jaké oleje přesně dostanete. Prozradím vám jen, že masáž s nimi bude relaxačním zážitkem.

 

Je čas, kdy je třeba udělat si radost a pečovat o sebe. Věřím, že s mým jarním výběrem produktů pro krásu a energii se vám to podaří. 

 

Nezapomeňte, že jde o limitovaný balíček, který můžete “ulovit” pouze dvakrát za rok. Pokaždé je jiný a výjimečný, a to nejen svým složením, ale také cenou. Nákupem získáte slevu 30% na obsažené produkty, překvapení navíc a dopravu zdarma.

 

Doufám, že vám náš balíček krásy udělal opět radost a využijete jej na maximum.

 

Chci si koupit jarní balíček krásy!

 

Je projevem mého díky.

 

S láskou Ze Země.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz