Rtěnka 261 Couleur Caramel- Gourmand pink
Jemná hnědo-béžová barva s perletí.
Kategorie: | Dekorativka |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Jemná červeno-růžová barva v teplém odstínu
Rtěnka s jemnou krémovou konzistencí vám dodá pocit nádherně jemných a hydratovaných rtů. Díky své hedvábně jemné textuře a přírodním složkám dodává rtům jedinečnou hladkost, zaručuje snadnou aplikaci, zvláčňuje a chrání. Organický olej z hroznových semínek obsahuje silný přírodní antioxidant, zvyšuje elasticitu pokožky a je bohatý na vitamin E a polyfenoly.
Organický meruňkový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, obsahuje vitaminy A, B a E. Jemnou pokožku rtů hydratuje, zvláčňuje a regeneruje. Organický jojobový olej představuje přirozený ochranný UV filtr, vyhlazuje drobné vrásky a působí hojivě.
OBSAH: 3,5g
POUŽITÍ: Konturovací tužkou zvýrazněte obrysy rtů. Začněte od středu horního rtu a pokračujte směrem ke koutkům úst. Pokračujte dolní rtem. Na nanášení rtěnky je nejvhodnější štětec. Začněte od středu rtů a pokračujte směrem do stran. Přebytečný rtěnku otřete ubrouskem. Postup opakujte. Tím prodloužíte trvanlivost rtěnky.
AKTIVNÍ SLOŽKY
Organický ricinový olej má regenerační, hydratační a hojivé účinky.
Rooibos je antioxidant.
Olivový vosk je velmi jemné změkčovadlo.
Organické bambucké máslo má vysoký obsah vitamínů A, E a F a napomáhá regeneraci pokožky.
Organický jojobový olej má přirozený ochranný UV filtr, vyhlazuje drobné vrásky, regeneruje, hydratuje a působí hojivě.
Organický meruňkový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, vitamin A, B a E, hydratuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku.
Organický olej z hroznových semínek obsahuje nejsilnější přírodní antioxidant, zvyšuje elasticitu pokožky a je bohatý na vitamin E a polyfenoly.
Organický olivový olej dodává pružnost, vláčnost a jemnost.
100% všech složek je přírodního původu
60% všech složek je z bioprodukce
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení