Ere Perez Rýžový bronzer a tvářenka

929 Kč 767,77 Kč bez DPH
Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Dodejte své pleti slunce s bronzerem a tvářenkou v jednom Ere Perez.

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Vysoce jemný, hladký, velmi dobře drží, aniž by ucpával póry.
  • Může se vrstvit, vhodný pro denní líčení.
  • Použitelný i místo očních stínů
  • Díky rýžové složce absorbuje přebytečný maz.

 

 

 

Složení tvářenka Ere Perez

Odstín Roma: Mica, zinc stearate, squalane, aluminum starch octenylsuccinate, oryza sativa (rice) starch, magnesium carbonate, camomilla recutita (chamomile) extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil, lauroyl lysine, glyceryl caprylate, p-anisic acid, chlorphenesin, tocopherol (vitamin e), tourmaline, manganese sulfate, calcium sulfate, tin oxide.  May contain +/- iron oxides, CI 77891

Odstín Brooklyn: Mica, tapioca starch, zinc stearate, squalene, magnesium carbonate, silica, oryza sativa (rice) starch, helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol (vitamin E), matricaria recutita (chamomile) extract, glyceryl caprylate, p-anisic acid, chlorphenesin, tourmaline, calcium sulfate, manganese sulfate, lauroyl lysine, tin oxide. May contain +/- iron oxides, CI 77891, CI 15851

Native Rice (Oryza Sativa) Starch - rýžový olej (bez GMO) absorbuje mastnotu.

CI 77019 / Mica - slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, přináší pokožce vitalitu a zpevňuje ji.

Sunflower (Helianthus annuus) Oil - slunečnicový olej je bohatý na nenasycené linoleové a olejové mastné kyseliny a vitamin E, vyhlazuje pleť.

Camomilla recutita (chamomile) extract - extrakt z heřmánku. Zklidňuje podráždění, je velmi vhodný na citlivou pokožku.

Zinc Stearate - stearát zinečnatý je jemná sůl přirozeně se vyskytující v mastných kyselinách, používá se jako přírodní barvivo.

Může v různém poměru obsahovat

CI 77891 Titanium Dioxide - přirozeně se vyskytující minerální pigment, získává se z bauxitu (minerální ruda), chrání před UVA a UVB zářením, v Ere Perez kosmetice neobsahuje nano částice, které by se mohly dostat do organismu.

CI 15851 - barevný pigment

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení