Ere Perez Rtěnka s kakaovým máslem

659 Kč 544,63 Kč bez DPH
Skladem Momentálně nedostupné Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Detailní informace

Detailní popis produktu

Více o produktu a složení

  • Luxusní stylové pouzdro jako doplněk k outfitu
  • Má prémiové složení.

 

Ere-Perez

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestsellerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

 Ere_Perez_loga

 

 

Složení Ere Perez rtěnka

Ricinus communis (castor) seed oil, coco-caprylate/caprate, pentaerythrityl tetraisostearate, copernicia cerifera (carnauba) wax, octyldodecanol, candelilla (candelilla) cera, theobroma cacao (cacao) seed butter, aluminum starch octenylsuccinate, hydrogenated castor oil, pentaerythrityl tetrabehenate, mica, olea europaea (olive) fruit oil, tocopheryl acetate. May contain +/- iron oxides CI 77891, CI 15850, CI 77002.

Cocoa (Theobroma Cacao) Butter- kakao má skvělé zvláčňující vlastnosti.

Castor (Ricinus Communis) Oil- ricinový olej zjemňuje pleť, vyživuje  a vyhlazuje jemné linky.

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax- přírodní rostlinný vosk pro optimální sametovou konzistenci rtěnky.

Candelilla (Euphorbia Cerifera) wax- vosk kandelila. Uzamyká vlhkost uvnitř a udržuje pokožku vláčnou.

Olive Oil- olivový olej se extrahuje z oliv, obsahuje mononenasycené tuky (omega 9) a polyfenoly - silné antioxidanty

Tocopherol- se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje

Mica- slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, pro lesk a záři.

V různém pomětu může obsahovat:

CI 77891 Titanium Dioxide- přirozeně se vyskytující minerální pigment, získává se z bauxitu (minerální ruda), chrání před UVA a UVB zářením, v Ere Perez kosmetice neobsahuje nano částice, které by se mohly dostat do organismu.

CI 77002 - přírodní minerální pigment

CI 15850 - barevný pigment

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz