Ere Perez Korektor s arnikou

929 Kč 767,77 Kč bez DPH
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Varianta

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • Obsahuje arniku, která příznivě působí na stav pokožky.
  • Střední až silná kryvost
  • Nanášejte nejlépe štětcem značky Ere Perez.

 

Jak korektor správně nanést?:

  1. Korektor naneste tenkým štětečkem, například štetečkem od Ere Perez.
  2. V tazích aplikujte pod spodní víčko a všude, kde chcete zakrýt nedokonalosti pleti.
  3. Okraje rozetřete do ztracena pro sjednocený vzhled. 

 

Ere-Perez

Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem. Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř. Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní. Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2.

 Ere_Perez_loga

 

Složení Ere Perez korektor

Isononyl isononanoate, c12-15 alkyl benzoate, tapioca starch, euphorbia cerifera (candelilla) wax, copernicia cerifera (carnauba) wax, theobroma cacao (cocoa) seed butter, helianthus annus (sunflower) seed oil, arnica montana flower extract, aqua (water), polyhydroxystearic acid, ascorbyl palmitate, polymethylsilsesquioxane, tocopheryl acetate, tocopherol. May contain +/- iron oxides, CI 77891

Arnica motana flower extract - bylina běžně rostoucí v Mexiku, používá se v tradiční medicíně po tisíce let, napomáhá v boji proti vzniku zanětlivých míst a pupínků.

Cocoa (Theobroma Cacao) Butter - kakao má skvělé zvláčňující vlastnosti, dodává pokožce sametovou strukturu.

Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku. Udržuje pokožku vláčnou.

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - karnaubský vosk se získává z listů brazilské palmy. V kosmetice se používá jako přírodní emulgátor.

Sunflower (Helianthus annuus) Oil - slunečnicový olej je bohatý na nenasycené linoleové a olejové mastné kyseliny a vitamin E, vyhlazuje pleť.

Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje.

V různém poměru může obsahovat

CI 77891 Titanium Dioxide - přirozeně se vyskytující minerální pigment, získává se z bauxitu (minerální ruda), chrání před UVA a UVB zářením, v Ere Perez kosmetice neobsahuje nano částice, které by se mohly dostat do organismu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz