Ere Perez Jojobová tužka na oči

599 Kč 495,04 Kč bez DPH
Skladem

Jojobová tužka Ere Perez je vhodná pro citlivé oči. lze ji nanášet jako ostrou linku nebo rozstínovat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak s očními linkami pracovat?

  1. Hrot ostrouhejte ořezávátkem
  2. Naneste základní oční stín nebo pudr na celé víčko.
  3. Nakreslete oční linku těsně nad linii řas, nejdříve můžete nakreslit krátké čárky, které nakonec spojíte v dlouhou linku.
  4. Pro rozmazání použijte stínovací štěteček.

 

Balení: 1,1 g

 

Složení:

Hydrogenated Vegetable Oil, C10-18 Triglycerides, Olus Oil, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Polyglyceryl-3 diisostearate, Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E)

Hydrogenated Vegetable Oil - rostlinný olej bohatý na zvláčňující a pečující složky

C10-18 Triglycerides - alkohol na bázi cukru přirozeně se vyskytující v rostlinných tucích

Olus Oil - olej rostlinného původu

Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy

Octyldodecyl stearoyl stearate - se vyrábí z přirozeně se vyskytující mastné kyseliny a kyseliny stearové, které se nacházejí v rostlinném tuku

Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku. Vosk udržuje pokožku vláčnou

Polyglyceryl-3 diisostearate - glyceryl je alkohol na bázi cukru, vyskytuje se v rostlinných tucích

Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil - olej z jojobových semen nabízí protizánětlivé účinky, může být používán jako antioxidant, hydratuje zvláště v oblasti očí

Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje

 

Může obsahovat:

CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice. Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou

CI 77491 / Iron Oxide Red - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou

CI 77492 / Iron Oxide Yellow - přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz